Intercomsystemen

Voor onze intercomsystemen maken wij gebruik van het merk Videx. Betaalbare kwaliteit, verkrijgbaar in vele kleuren, modulair van opzet en met tal van mogelijkheden.Dus achteraf altijd uit te breiden met bijvoorbeeld extra binnentoestellen en bedieningsmogelijkheden. Denk aan o.a. kaartleessystemen. Zelfs toegangscontrole met vingerafdrukken is al mogelijk.

 

Home


Videx 4K


Parlefoon: praten en de poort openen met het binnentoestel. Eventueel ook mogelijk om een tweede poort te bedienen. Naderhand makkelijk uit te breiden met aanvullende modules.

     
Videx 4K Euro 450,-
(Prijs gemonteerd inclusief BTW)    

 


Videx VK4K


Intercom met zwart wit scherm. Kleur mogelijk. Kijken, praten en de poort bedienen met het binnentoestel. Eventueel ook mogelijk om een tweede poort te bedienen. Naderhand makkelijk uit te breiden met aanvullende modules.

     
Videx VK4K Euro 700,-
(Prijs gemonteerd inclusief BTW)    

 


Videx VKC4K


Intercom met zwart wit scherm. Kleur mogelijk. Kijken, praten en de poort bedienen met het binnentoestel. Eventueel ook mogelijk om een tweede poort te bedienen. Pincodebediening van de poort/inlooppoort op het buitentoestel. Naderhand eenvoudig uit te breiden met aanvullende modules.

     
Videx VKC4K Euro 950,-
(Prijs gemonteerd inclusief BTW)    

 

Terug naar boven

Brochure downloaden

U kunt onze brochure downloaden als PDF document.

Download (PDF 4.3Mb)

Brochure aanvragen

naam: 
adres: 
postcode:  
plaats: 
telefoon: 
email: