Montage poorten

Net zoals bij de kwaliteit van onze houten poorten en automatiseringen, leggen we bij onze montage de lat hoog. We stoppen pas als we zelf ook tevreden zijn.

De door ons gebruikte merken automatiseringen zijn: FAAC (elektro hydraulisch) en Genius (elektro mechanisch). Deze behoren tot de beste die verkrijgbaar zijn. Niet alleen qua kwaliteit, maar ook vanwege de kracht, het gebruiksgemak, de levensduur en niet onbelangrijk de vormgeving en kleuren. Dus niet alleen goed, maar ook mooi.

We helpen u graag bij de juiste keuze van de automatisering. Deze is afhankelijk van o.a. de benodigde kracht, de functies, de gebruiksfrequentie en de technische mogelijkheden. Daarnaast is voor deze merken een grote selectie accessoires beschikbaar.
 
Wat denkt u van:
-detectielussen
-externe ontvangers (poort en garage met dezelfde afstandsbediening openen)
-codeklavieren (poort bedienen d.m.v. een pincode)

Voor onze intercomsystemen maken wij gebruik van het merk Videx. Betaalbare kwaliteit, verkrijgbaar in vele kleuren, modulair van opzet en met tal van mogelijkheden. Dus achteraf altijd uit te breiden met bijvoorbeeld extra binnentoestellen en bedieningsmogelijkheden.
Denk aan o.a. kaartleessystemen. Zelfs toegangscontrole met vingerafdrukken is al een mogelijkheid.

Met al deze mogelijkheden is niet alleen de montage, maar ook een goede voorbereiding belangrijk. Dus in één keer de goede bekabeling, de goede maatvoering en het juiste voorwerk. Wilt u mooie foto's of een tekening voor een eventuele vergunningsaanvraag? We helpen u er graag mee.

Debo Hout...een natuurlijke keuze


Foto 1


Foto 2


Foto 3


Foto 4

Brochure downloaden

U kunt onze brochure downloaden als PDF document.

Download (PDF 4.3Mb)

Brochure aanvragen

naam: 
adres: 
postcode:  
plaats: 
telefoon: 
email: