Over Debo Hout

Wij zijn sinds 2001 gespecialiseerd in het monteren van poorten, hekwerken, poortautomatiseringen en intercomsystemen. In al die jaren hebben we een grote tevreden klantenkring weten op te bouwen, waartoe ook veel collega hekwerkbedrijven behoren.

Het verheugt ons dat er ook steeds meer belangstelling voor onze producten ontstaat bij particulieren. Met name voor onze uiterst duurzame en mooi vormgegeven houten poorten. Deze worden van de beste kwaliteit eikenhout vervaardigd en garanderen dan ook een lange levensduur.

We werken uitsluitend met verantwoord gekapte, milieuvriendelijke, onbehandelde en duurzame Europese houtsoorten. Omdat we weten waarover we praten geschiedt de verkoop puur op basis van ons vakmanschap. We denken graag met u mee over hoe u de (al of niet geautomatiseerde) poort wilt gaan gebruiken. Goed en eerlijk advies op basis van technische (on)mogelijkheden ligt volgens ons ten grondslag aan een geslaagd project en een tevreden klant.

We zijn trots op ons eerlijke milieuvriendelijke product dat qua uitstraling, kwaliteit en afwerking uniek is in Nederland. Dit gecombineerd met vlotte levertijden, ons vakmanschap, persoonlijke aanpak en een goede service maakt ons een prettige partij om uw poort te laten verzorgen.

Als u ons wilt bezoeken is het verstandig om van tevoren even contact met ons op te nemen, omdat wij regelmatig onze producten aan het plaatsen zijn.

Heeft u nog vragen, wilt u iets bestellen of wilt u andere informatie, dan staan wij u graag te woord.

Debo Hout...een natuurlijke keuze

Heeft u interesse of wilt u advies, komt u dan gerust langs. Wij zijn elke zaterdag geopend van 10.00 - 17.00 uur. Wilt u door de weeks langskomen, dan kunt u het beste even van te voren bellen voor een afspraak. Wij zijn namelijk vaak onderweg om onze producten te plaatsen.

Zaterdag 28 September zijn wij wegens werkzaamhedenheden gesloten. Excuses voor het ongemak.

 

 

Home

Brochure downloaden

U kunt onze brochure downloaden als PDF document.

Download (PDF 4.3Mb)

Brochure aanvragen

naam: 
adres: 
postcode:  
plaats: 
telefoon: 
email: